Kredīts mājas remontam, aizdevums labiekārtošanai ar zemām procentu likmēm

2019. gada 6. decembris

Salīdzini un izvēlies kredītu

Visi kredītu piedāvājumi vienuviet

Norādiet nepieciešamo summu (EUR):

Aizpildot anketu, Jūs neuzņematies nekādas saistības.

Dzīvot savā mājā – tas nozīmē dzīvot pēc saviem noteikumiem. Aiz sienas netrokšņo kaimiņi, jebkurā laikā var klausīties mūziku, organizēt ērtu dienas kārtību. Nerunājot par to, ka mājā gandrīz vienmēr ir vairāk vietas, bet komforta līmenis atbilst jūsu pieprasījumiem. Vienīgais trūkums: remonta izmaksas. Šai gadījumā var noderēt kredīts mājas remontam un tās labiekārtošanai.

Šajā gadījumā mēs nerunājam par kredītu lielas mājas būvniecībai vai par kredītu zemes iegādei. Mēs drīzāk runāsim par mājas remontu: nomainīt jumtu, atjaunot fasādi, nomainīt laminātu un nokrāsot sienas. Vārdu sakot, sakārtot savu mājokli.

Aizņēmumu var izmantot arī neliela nekustamā īpašuma iegādei: autostāvvietai pie mājas, siltumnīcai dārzā, pirts būvniecībai.

Vairākumā gadījumos runa iet par patēriņa kredīta, nevis hipotekārā kredīta saņemšanu.

Kādi ir varianti saņemt patēriņa kredītu mājas remontam

Lai atjaunotu māju vai iegādātos nelielu nekustamo īpašumu, pastāv vairāki galvenie varianti:

• Patstāvīgi atlikt naudu;

• Paņemt bankā kredītu;

• Paņemt patēriņa kredītu ar zemām procentu likmēm speciālās kompānijās.

Visi varianti ir iespējami. Dzīvot var bez kredīta. Tomēr uzkrājumi var noderēt citiem mērķiem vai tie var nebūt pieejami. Kredīti bankā mēdz būt izdevīgi, bet tos nav viegli noformēt.

Kompānijas, kas specializējas uz kredītu izsniegšanu, var ātri izskatīt pieteikumu, piemeklēt elastīgu risinājumu un nodrošināt izdevīgus aizņēmuma nosacījumus. Patēriņa kredīts 1500 EUR vai līdz pat 20000 EUR apmērā – tā ir iespēja, kas jums ir pieejama. Ikmēneša maksājums var tikt elastīgi piemeklēts atkarībā no jūsu iespējām.

Uzzināt vairāk: +371 25 42 99 42 info@ksplatforma.lv

Kredīta izmantošana ar maksimālu labumu

Pirms iesniegt pieteikumu aizņēmuma saņemšanai, aprēķiniet precīzu summu un izdomājiet, kāpēc jums ir vajadzīga nauda:

• Mājas (nekustamā īpašuma) remontam;

• Celtniecības materiālu, mēbeļu, sadzīves tehnikas iegādei;

• Kredīts mājoklim jaunām ģimenēm;

• Kredīts mājas būvniecībai;

• Kredīts nekustamā īpašuma iegādei;

• Kaut kam citam.

Pārliecinieties, ka esat izvēlējiet pareizu kredītproduktu. Naudu lielai būvniecībai, kā arī jauna dzīvokļa iegādei labāk ņemt hipotekārā kredīta veidā – tur ir zemākas procentu likmes un garāki termiņi, kas nozīmē arī mazākus ikmēneša maksājumus.

Ja viss ir kārtībā, uzziniet, ar kādiem procentiem tiek izsniegts aizņēmums. Noteikti pārliecinieties, ka jums ir piemērots kredīta atmaksas termiņš. Ja esat nolēmis remontēt mājokli kredītā , dariet tā, lai varētu dzīvot izremontētajā mājā ilgāk par patēriņa kredīta atmaksas periodu.

Pārliecinieties, ka varat nofotografēt savu mājokli – nereti nepieciešams parādīt mājokli pirms un pēc remonta.

Patēriņa kredītu neizsniedz kompānijām, tāpēc ja jūsu firmai nepieciešami līdzekļi nekustamā īpašuma iegādei vai tā būvniecībai – vērsieties pēc atsevišķa pakalpojuma.

Uzzināt vairāk: info@ksplatforma.lv

Kredīta saņemšana un nosacījumi

Lai pretendētu uz kredītu, nepieciešams atbilst vairākiem nosacījumiem:

• Jābūt pilngadīgam;

• Jāuzrāda personu apliecinošs dokuments (pase vai ID karte);

• Jāraksturo aizņēmuma iemesls – nekustamā īpašuma iegāde vai tāme mājokļa remontam;

• Vai jums ir līdzekļi ikmēneša maksājumam;

• Dažos gadījumos var būt nepieciešama pirmā iemaksa vai ķīla.

Aizņēmuma atmaksas vidējais periods ir no 6 mēnešiem līdz 10 gadiem. Ikmēneša maksājums ir atkarīgs no aizņēmuma termiņa un summas. Uzzināt vairāk par kredīta nosacījumiem iespējams un arī vajag noskaidrot kredītorganizācijās.

Tāpat jāsaprot, ka jebkura vispārpieejama informācija par patēriņa kredītu, par kredīta atmaksas summām, kuras rāda patēriņa kredīta kalkulators, ir ilustratīva. Jūsu personīgie priekšstati var atšķirties un būt atkarīgi no dažādiem faktoriem. Pirmkārt, no riskiem, ko jūsos saskata kreditors.

Turklāt jums vienmēr ir jānovērtē iespēja atgriezt kredītu un savlaicīgi veikt ikmēneša maksājumu, lai izvairītos no soda naudām. Dažos gadījumos ir labāk nogaidīt un kādu laiku dzīvot bez kredīta pirms ņemt jaunu aizņēmumu. Patēriņa kredīts tiek izsniegts uz laika periodu, kas ir mazāks nekā hipotekārais kredīts nekustamā īpašuma iegādei. Šāds kredīta veids vairākumā gadījumos neprasa ķīlu. Jūsu mājoklis un cita manta būs drošībā.

Uzzināt vairāk par savām kredītiespējām: https://ksplatforma.lv/lv/

Aizņēmuma atmaksa (patēriņa kredīts)

Visas kredītiestādes rekomendē, ka patēriņa kredīts, precīzāk sakot, tā ikmēneša maksājums nedrīkst pārsniegt 40% no jūsu ienākumiem. Pārējie līdzekļi aiziet tam, lai dzīvotu droši un komfortabli.

Neatkarīgi no kredīta mērķa – iegādāties mājokli vai citu nekustamo īpašumu, izremontēt māju, vasarnīcu vai kādu citu nekustamo īpašumu – aizņēmuma atmaksai ir jānotiek savlaicīgi un līgumā norādītajā datumā. Pretējā gadījumā no jums piedzīs paaugstinātu komisijas maksu un/vai procentus. Tas ir jānoskaidro pirms līguma parakstīšanas. Arī ikmēneša maksājums tiek atrunāts līgumā. Dažos gadījumos jums tiek piedāvāta pirmstermiņa aizņēmuma atmaksa. Noskaidrojiet to pie izvēlētās kompānijas vai bankas konsultantiem, jo dažos gadījumos par priekšlaicīgu atmaksu tiek iekasēta komisijas maksa.

Kredīta pamatsummas atmaksu var atlikt un vairākus mēnešus maksāt tikai procentus. Tas ir izdevīgi, ja, piemēram, jūs remontējat mājokli (kādu citu nekustamo īpašumu) un noteiktu laika periodu negribat palielināt kredīta izmaksas. Daudzas organizācijas piedāvā šādu pakalpojumu, un patēriņa kredīts kļūst vieglāk atmaksājams, jo samazinās ikmēneša maksājums.

Aizņemieties atbildīgi un padariet savu mājokli komfortablu, lai dzīvotu ar prieku. Rīga, Daugavpils, Ventspils vai Jelgava – lai jums ir labi tur, kur jūs esat.

Uzzināt vairāk: +371 25 42 99 42 info@ksplatforma.lv

Kontaktinformācija

Mazā Krasta iela 83, Rīga +371 25 42 99 42