Ātrs aizņēmums viedtālruņa iegādei: ātra atmaksa bez pārmaksas

2020. gada 15. aprīlis

Salīdzini un izvēlies kredītu

Visi kredītu piedāvājumi vienuviet

Norādiet nepieciešamo summu (EUR):

Aizpildot anketu, Jūs neuzņematies nekādas saistības.

Pat ja neesat liels mobilo sakaru un visa pārējā aprīkojuma cienītājs, jums jebkurā gadījumā nāksies pielāgoties mūsdienu sabiedrības paradumiem. Atkarībā no vēlamajām funkcijām jūsu telefons var maksāt no 25 līdz 500 eiro. Nereti viedtālruņu modeļi pārsniedz pat 1000 eiro robežu, tāpēc pārdevējs atļauj noformēt ierīci līzingā vai kredītā. Vai šādu izvēli var dēvēt par saprātīgu, jo dažiem ir ļoti grūti parakstīties uz naudas saistībām, sekojot modes prasībām? Tomēr mūsdienu viedtālruņa funkcionālu var dēvēt par patiešām pamatotu un atbilstošu savai cenai.

Patēriņa kredīts telefona iegādei

Šis ir visizplatītākais telefona iegādes modelis ar aizņēmuma palīdzību. Mēs gribam sazināties ar savu ģimeni, tuviniekiem, interesēties par savu vecāku veselību, kontrolēt savus bērnus. Viedtālruņu iegādes izmaksas 4-6 cilvēku lielai ģimenei var izvērsties palielā naudas summā. Šobrīd telefons piedāvā veselu instrumentu klāstu, kuru vidū ir kamera, diktofons, kalkulators, piezīmju grāmatiņa un pat teksta redaktors, tāpēc pat fiziskām personām tas nereti ir atradums un glābiņš.

Aizvien vairāk mobilo sakaru lietotāju ar pilnu nopietnību izturas pret pirkumu, jo grib iegūt maksimāli piemērotu sakaru ierīci. Var izdalīt divas galvenās pircēju kategorijas: pirmie grib saņemt vizuāli prestižu ierīci, kas uzturēs to imidžu, otrie izjūt nepieciešamību izmantot plašu un ērtu funkcionālu. Tāpēc telefona izvēli ietekmē uzreiz vairāki faktori:

1. Ārējais izskats.

2. Funkcionalitāte.

3. Ekspluatācijas vienkāršība.

4. Ātrums.

5. Lietošanas īpatnības.

Telefona iegāde jums var izmaksāt tikpat, cik gribat saņem no šī aparāta, piemēram, ja jums ir nepieciešams tikai balss pasts, var iztikt ar ierīci arī 25 eiro vērtībā. Ja gribat tālā braucienā neņemt līdzi videokameru vai fotoaparātu, bet izmantot tikai viedtālruni, tad par šīm funkcijām, kā arī kvalitāti nāksies samaksāt daudz vairāk. Tāpēc ne vienmēr telefonu iespējams iegādāties vienā maksājumā.

Telefona iegāde juridiskām personām

Telefona iegāde uzņēmumam vai tā vadītājam – finansiāli ietilpīgāks process, jo šeit viedtālrunis būs ne tikai sakaru līdzeklis, bet arī uzdevumu plānotājs, organizētājs, dokumentu izveidotājs u.t.t. Protams, kvalitāte un tik daudzas funkcijas nemaksās 50 vai 100 eiro. Ļoti svarīga ir arī telefona sinhronizācija ar datoru, kā arī iespēja telefonā izmantot dažādas programmas. Piedevām tam visam ir jābūt arī vienkārši izmantojamam. Bet galvenā telefona iegādes atšķirība fiziskai un juridiskai personai – tā ir nepieciešamība demonstrēt ierīces zīmolu. Lielu kompāniju vadītāji izmanto vispazīstamākos viedtālruņu modeļus, ar to apliecinot ne tikai savu imidžu, bet arī labklājību. Augsto tehnoloģiju ierīces izmantošana pozitīvi ietekmēs arī jūsu reitingu.

Ņemot vērā to, ka uzņēmumam var būt nepieciešams ne viens vien mobilais telefons, bet vairāki un nereti pat vairāki desmiti, jums ir jātiek skaidrībā ar pirkuma summu un kreditēšanas nosacījumiem. Juridiskām personām ar telefonu iegādi ir paveicies vairāk, jo, pērkot vairākus viedtālruņus vienlaicīgi, tās var cerēt uz būtiskām atlaidēm. Kā arī oficiāla noformēšana, kur vēlāk varēs saņemt nodokļu izskaitījumus.

Kāds kredīts būs piemērots telefona iegādei?

Parasti telefona iegādei mēs izvēlamies patēriņa kredītu. Šāda aizņēmuma summa var variēties no vairākiem simtiem līdz vairākiem tūkstošiem eiro. Ja telefona iegāde jums izmaksās 50-100 eiro, tad var izmantot arī ātro kredītu, kur atmaksa nebūs ilgāka kā viens mēnesis. Šādu aizņēmumu noformēt ir daudz vieglāk, ir virkne kreditoru, kas piedāvās jums šādu iespēju. Izmantojot šo kredīta veidu, jūs uzreiz varēsiet iegādāties telefonu, bet faktiski varēsiet to apmaksāt nākamā mēneša laikā bez procentu likmes. Šāda programma ir samērā izdevīga, bet ir piemērota tikai tajos gadījumos, kad esat pārliecināts, ka drīz jums parādīsies nepieciešamā naudas summa.

Telefona iegādē patēriņa kredītam ir divas galvenās priekšrocības: 1) tas palīdz steidzami iegādāties mūsdienīgu viedtālruni, ja veikala plauktos vēlamais modelis parādīsies par ļoti zemu cenu; 2) iegādājoties telefonu ar patēriņa kredīta palīdzību, jūs varat neatskaitīties, kur tieši esat iztērējis naudu, un pat aizņemties no kreditora vairāk nekā maksā pats telefons, lai segtu citus izdevumus.

Vēršoties pēc palīdzības pie ātrā kredīta, jūs varēsiet vēl ātrāk saņemt naudu uz jebkuras bankas konta. Burtiski 10-15 minūtes pēc online pieteikuma iesniegšanas nauda jau būs jūsu kabatā, precīzāk sakot, jūsu kontā. Saņemšanas ātrums ir atkarīgs arī no tā, cik pareizi jūs ievērojāt kreditora rekomendācijas un izpildījāt visus soļus. Pastāv viedoklis, ka ātros kredītus nevar uzskatīt par izdevīgiem to augsto procenta likmju dēļ, bet pievērsiet uzmanību to ātrajai noformēšanai un minimālam dokumentu klāstam – vai tad tas nav papildus maksas vērts? Turklāt, ja esat pārliecināts par rītdienu un ziniet, ka jau pēc dažām dienām saņemsiet nepieciešamo summu savā norēķinu kontā, no kura tad arī atmaksāsiet ātro kredītu, tad procentu likmes maksa tikai par 1 mēnesi būs gandrīz nemanāma. Protams, izvēloties ātros kredītus, jums ir jābūt ārkārtīgi atbildīgam un vairākkārt jāapsver savas iespējas.

Kredītkarte – vēl viens telefona iegādes veids

Arī kredītkarte pilnībā vai daļēji palīdz jums iegādāties telefonu. Ar kredītlimita palīdzību jūs varat noņemt visu summu vai tikai daļu – summu, kas jums pietrūkst pirkuma izdarīšanai. Un šajā finansēšanas gadījumā jūs sagaida patīkami brīži: ja atgriezīsiet naudu atlaižu perioda laikā, tad kredīts jums būs pilnīgi bez maksas.

Kontaktinformācija

Mazā Krasta iela 83, Rīga +371 25 42 99 42