Jūs aizvien kautrējaties par savu ārieni? Plastika ir pieejama ikvienam

2020. gada 6. maijs

Salīdzini un izvēlies kredītu

Visi kredītu piedāvājumi vienuviet

Norādiet nepieciešamo summu (EUR):

Aizpildot anketu, Jūs neuzņematies nekādas saistības.

Plastiskās ķirurģijas popularitātes tops pasaulē (kopējais veikto operāciju skaits):

1. Krūšu palielināšana – 15,6%;

2. Liposakcija (tauku atsūkšana) – 14,6%;

3. Plakstiņu ķirurģija – 12,5%;

4. Rinoplastika (deguna plastika) – 8,1%;

5. Abdominoplastika (lieko tauku un ādas noņemšana) – 7,5%;

6. Krūšu pievilkšana – 3,1%;

7. Fat Grafting – face (sejas pievilšana) – 5,6%;

8. Krūšu samazināšana – 4,5%;

9. Sēžamvietas palielināšana – 3,1%;

10. Pārējo procentu savā starpā dala mazāk kategoriskas manipulācijas, tādas kā lūpu palielināšana, uzacu pievilkšana un dzimumorgānu plastika.

Vēl pavisam nesen plastiskā ķirurģija tika salīdzināta ar maģiju, bet realitātē to varēja izmantot tikai šovbiznesa zvaigznes, aktieri vai slaveni politiķi. Šādu pielietošanas ierobežojumu plastiskajā ķirurģijā noteica vairāki faktori: neliels profesionālu ārstu skaits šajā nozarē, pārāk augstas cenas un šāda veida klīniku neesamība.

Šodien ikviens var veikt jebkāda veida plastisko operāciju. Ārstu vidē ir ienākuši daudzi plastiskie ķirurgi, kas radīja īpašu konkurenci starp mediķiem. Tomēr pagaidām gribētāju izdarīt plastisko operāciju nav nemaz tik daudz. Tomēr sabiedrība ir iedalījusies 2 “nometnēs”, kur pirmā cenšas veikt pēc iespējas vairāk plastisko manipulāciju, bet otrā izmanto jebkurus argumentus, lai negultos zem plastiskā ķirurga naža.

Cik var izmaksāt plastika?

Ja esat iesācējs šajā jautājumā, tad, ienākot plastikas medicīnas centra tīmekļa vietnē, būsiet pārsteigts jo ar operācijas palīdzību jūs varēsiet ne tikai likvidēt grumbas uz sejas vai palielināt krūtis, bet pat uzlabot savu ārējo dzimumorgānu izskatu un kvalitāti. Cenas konkrētiem pakalpojumiem un operācijām ir norādītas ikviena medicīnas centra tīmekļa vietnē, bet ķirurģiska iejaukšanās kopumā izmaksās dārgāk, jo būs nepieciešama arī pēcoperācijas novērošana.

Kas ietilpst norādītajā plastiskās operācijas cenā:

• Plastiskās operācijas vai citas manipulācijas cena:

1. anesteziologa pakalpojumi un paša anstezējošā preparāta cena,

2. implanti,

3. nepieciešamie medikamenti,

4. materiāli,

5. citas operācijas izmaksas.

• Uzturēšanās klīnikas vai medicīnas centra stacionārā (1 diennakti).

• Pēcoperācijas kopšanas pakalpojums.

• Nodokļi, plastiskā ķirurga un palīgpersonāla darba apmaksa.

Cik izmaksās ārējo defektu (iegūtu vai iedzimtu) izlabošana:

• Krūšu plastiskā ķirurģija – no 2500 līdz 6000 eiro.

• Sejas plastikā ķirurģija – no 570 līdz 5800 eiro.

• Ķirurģija, kas vērsta uz ķermeņa uzlabošanu – no 400 līdz 6000 eiro.

• Rētu ķirurģija – no 360 līdz 1000 eiro.

• Dzimumorgānu ķirurģija – no 1000 līdz 3000 eiro.

• Bērnu ķirurģija – no 600 līdz 2500 eiro.

Iespējams, vēl pirms 20-30 gadiem šādas ķirurģijas pakalpojumi maksāja vairākas reizes dārgāk, bet pat šodien daudziem šāda summa ir nereāla. Precīzu vēlamās operācijas cenu jūs varēsiet uzzināt, tikai personīgi tiekoties ar ārstu, jo pats nezināsiet, kādus ārstus jums nāksies apmeklēt pirms sava ķermeņa uzlabošanas un kādi izmeklējumi būs jāveic.

Kredīts pat plastiskai ķirurģijai

Ja plastisko ķirurģiju aplūko kā vienu no vitāli svarīgām vajadzībām (nereti iedzimtie defekti ir jāizlabo līdz noteiktam vecumam, lai izvairītos no sarežģījumiem), tad tās apmaksai pilnībā piemērots būs naudas kredīts. Daudzi medicīnas centri jau sākumā piedāvā saviem pacientiem izmantot savu finanšu partneru piedāvātos kredītus. Bet jūs vienmēr varat vērsties pēc kredīta pie jau pārbaudīta investora vai nodarboties ar pastāvīgiem optimālā piedāvājuma meklējumiem.

Kredīta pieteikums ir jāiesniedz tikai pēc personīgas konsultācijas ar plastisko ķirurgu. Jo pilnīgi iespējams, ka jūsu medicīniskie rādītāji aizliegs jums veikt operatīvu iejaukšanos, bet jau noformēto kredītu jums nāksies atmaksāt kopā ar procentu likmi. Paaugstinātās paškritikas dēļ mēs bieži izdomājam savus trūkumus, tāpēc, lai saprastu, vai šāda ķirurģija, tātad arī kredīts, ir nepieciešama, ir personīgi jātiekas ar ārstu. Iespējams, ārsts jums piedāvās pavisam citu procedūru ar citu cenu, un tad jums nāksies ņemt vēl vienu kredītu vai pārmaksāt procentus par jau noformētā aizņēmuma neizmantoto naudu.

Izvēloties piemērotu kredītu, vislabākais variants būs patēriņa kredīts: tā summa jūs apmierinās, nebūs nepieciešama ķīla un atskaitīšanās par to, kur esat iztērējis naudu. Ja vēl nezināt, kur tieši vērsties pēc kredīta, izmantojiet ērtus starpnieku servisus, kas paši sniegs jums visus pieejamos kredītu piedāvājumus. Lai saņemtu informāciju, jums būs tikai jānorāda kredīta parametri (summa, atmaksas termiņš) un personas dati. Piemēram, viena no šādām platformām ar nosaukumu Kredītu Salīdzināšanas Platforma ļauj vispirms noskaidrot kredīta veidu (vadoties pēc nosacījumiem), bet vēlāk salīdzināt piedāvājumus, lai izvēlētos visizdevīgāko programmu. Ar šāda servisa palīdzību jūs vienā pieteikumā uzzināsiet savas izredzes pie daudziem kreditoriem un varēsiet izvēlēties patiešām izdevīgu kredītu.

Kontaktinformācija

Mazā Krasta iela 83, Rīga +371 25 42 99 42