Vai tiek piedāvāts kredīts mēbeļu iegādei?

2019. gada 11. novembris

Salīdzini un izvēlies kredītu

Visi kredītu piedāvājumi vienuviet

Norādiet nepieciešamo summu (EUR):

Aizpildot anketu, Jūs neuzņematies nekādas saistības.

Esat pārvākušies uz jaunu dzīvesvietu vai pienācis laiks atjaunot interjeru? Sadaliet finansiālo slodzi un pērciet mēbeles kredītā. Tas saudzēs jūsu ģimenes budžetu un ļaus radīt mājās patiešām komfortablus apstākļus, ne tikai atjaunojot iekārtojumu, bet arī izvairoties no liekiem pārdzīvojumiem naudas dēļ.

Tas pasargās arī jūsu veselību: piegāde var ietilpt aizņēmuma summā un jums nenāksies stiept mantas uz augšējiem stāviem. Virtuves iekārtas uznešana var pamatīgi apdraudēt jūsu muguras veselību.

Jauna dzīve ierastajā vietā

Jauna virtuve, kas mirdz no tīrības un priecē ar spožiem rokturiem. Krēslu komplekts, uz kā ir ērti sēdēt brokastu laikā, apspriežot dienas plānus. Galds, aiz kura pietiks vietas visiem mājiniekiem. Virtuve, tās ir ne tikai mēbeles, bet arī tehnika. Stilīga cepeškrāsns, kas izplata tikko cepta pīrāga smaržu. Plīts, kuru ir viegli notīrīt. Tvaiku nosūcējs, kas likvidē jebkuras smakas.
Vai sekcija viesistabā, kurā veiksmīgi iekārtojies lielais televizors. Uz plauktiņiem pietiek vietas visām fotogrāfijām un svētku servīzei.

Nav svarīgi, kādi ir dzīvokļa vai mājas izmēri, cik liela ir darba alga, dzīvot komfortabli un droši var atļauties ikviens. Saņemt līzingu mēbelēm iespējams pat online režīmā, bet piegādes serviss atvedīs vajadzīgo tieši pie jūsu durvju sliekšņa. Nav vajadzīgs viens liels maksājums – tā vietā vairāki mazi, pat ja pērkat dārgus sarkankoka galdus vai lētas dīvāngultas.

Kādu mēbeļu iegādei visbiežāk noformē līzingu?

• Virtuve: iekārta, iebūvējamā tehnika, ledusskapis;

• Mēbeļu komplekts viesistabai: sekcija, galds, krēsli un citas lietas, kas patīk klientiem. Jā, kredītā iespējams noformēt arī divvietīgus dīvānus vai stūra dīvānus;

• Guļamistaba: labs miegs garantē darbspējas un iespēju paaugstināt savus ienākumus, kas nozīmē, ka gultai ir jābūt ērtai un drošai;

• Bērnistaba: ģimenes pieaugums vai bērni izauguši no vecajām mēbelēm, pienācis laiks tās atjaunot;

• Piegāde: pašam uznest gultu, virtuves iekārtu vai dīvānu piektajā stāvā nav viegli, prātīgāk ir noalgot nesējus. Arī to pakalpojumus iespējams noformēt līzingā. Nereti mēbeles un piegāde tiek iegādāta komplektā.

Kādos veikalos iespējams iegādāties mēbeles ar finansējumu?

Šodien praktiski jebkurā veikalā iespējams nopirkt mēbeles kredītā, vai tā būtu virtuve, sekcija, krēslu komplekts vai dīvāns, kā izmēri satriec iztēli. Tie var būt stacionāri mēbeļu veikali Rīgā un citās pilsētās. Mēbeles līzingā tiek pārdotas arī online veikalos internetā. Ja plānojat pirkt mēbeles Liepājā, Jelgavā vai Daugavpilī, tas nebūs šķērslis saņemt līzingu. Informācija par piedāvātajām iespējām parasti atrodama pie veikalu kasēm vai atsevišķā lapā interneta veikalos.

Praktiski jebkurš veikals piedāvā piegādi līdz mājas slieksnim vai dzīvokļa durvīm.

Līzinga veidi mēbeļu iegādei

Klientam ir nepieciešama informācija: kādi finansējuma veidi mēbeļu iegādei kredītā tiek piedāvāti? Vadoties pēc tā, var novērtēt iespējas veikalā un vērsties kompānijā, kas piedāvā visizdevīgākos nosacījumus. Nepareiza izvēle var novest pie tā, ka virtuves vai sekcijas iegāde būs pārmērīga slodze jums un jūsu budžetam.

Būtībā pastāv divi galvenie veidi kā saņemt naudu jaunām mēbelēm: noformēt kredītu vai noformēt līzingu. Kredīts no līzinga atšķiras ar to, ka pirmajā gadījumā jums izsniedz naudu un jūs pats izvēlaties, kam to iztērēt. Banku interesē informācija par to, kur jūs ieguldīsiet saņemtos līdzekļus, bet teorētiski jūs varat darīt ar tiem, ko vēlaties. Galvenais atgriezt naudu termiņā.


Otrajā gadījumā līzinga kompānija iegādājas jūsu norādīto mantu un nodod to jums. Kamēr neatmaksāsiet līzingu, manta (virtuve, dīvāns-gulta vai bāra lete) piederēs kompānijai. Līzingu saņemt ir daudz vienkāršāk, un ar to ir iespējams gan nopirkt mazu galdu, gan pilnībā aprīkot visu virtuvi. Cenā ietilps pat piegāde.

Jūs varat izvēlēties līzingu ar komisijas maksu vai bezprocentu līzingu mēbelēm uz dažiem mēnešiem. Apmaksas nosacījumi tiek noteikti līgumā. Līgumu piegādās kurjers tajā gadījumā, ja būsiet noformējis pieteikumu online režīmā. Kam tiek piedāvāta iespēja saņemt aizņēmumu

Pretendēt uz finansējumu var personas, kas atbilst šādiem nosacījumiem:

1. Sasniegušas 18 gadu vecumu;

2. Ir pastāvīgs darbs (ienākumu avots) vismaz dažus mēnešus;


3. Ir noformējušas līgumu.


Noformējot līgumu, atcerieties par nepieciešamību atgriezt naudu. Ņemiet vērā, uz cik mēnešiem jūs noformējāt līzingu, kādi ir ikmēneša maksājuma apmēri, kādā veidā tiek veikta apmaksa, vai ir iespēja ērti un droši izpildīt uzņemtās saistības. Lai saņemtu līzingu, ir jāuzrāda derīga pase vai ID karte. Dažos gadījumos tiek pieprasīta pases kopija, galvenokārt, ja piegāde tiek veikta ar kurjeru.

Līzinga atmaksa

Kad nauda vai mēbeles ir saņemtas, klientiem ir savlaicīgi jāveic līgumā noteiktie maksājumi. Apmaksa tiek veikta bezskaidrā veidā, pārskaitot naudu uz kompānijas kontu. Maksājuma apmēru un apmaksas datumu, mēnešu skaitu, kuru laikā jāveic apmaksa, norāda līgumā. Līgumā tiek norādīta arī klienta iegādātā manta, piemēram, virtuve, sekcija, viesistabas komplekts, piegāde un cita informācija. Visbiežāk līgumu noformē uz 6 vai 12 mēnešiem, kaut arī klientiem piedāvā iespējas individuāli apspriest arī citus nosacījumus. Maksājums ir jāveic katru mēnesi.

Līzinga kompānijas uzticamība un atsauksmes

Izvēloties kompāniju, kurā noformēt mēbeles kredītā, pārliecinieties, ka tā ir uzticama. Informāciju noteikti atradīsiet internetā. Uzmanīgi izlasiet līguma nosacījumus un, pirms vēršaties pēc pakalpojumiem, izlasiet atsauksmes. Svarīgi atcerēties: kredītu tēma ir ārkārtīgi emocionāla un sensitīva. Negatīvas atsauksmes par to vai citu kompāniju var būt saistītas nevis ar biznesu un tā uzticamību, bet ar paša klienta grūtībām, kurš nav varējis veikt maksājumu. Tāpat sekojiet līdzi tam, lai pretenzija attiektos tikai uz līzinga kompāniju: bieži neapmierinātie klienti ir sarūgtināti tāpēc, ka nopirktā virtuve neatbilst to dzīvokļa izmēriem, bet sekcijas krāsa neatbilst krēslu komplektam.

Mēdz būt pat pretenzijas par to, ka piegādātājs ir atbraucis laikā, kad pasūtītājs bijis darbā. Protams, ka piegāde nav tas jautājums, ar kuru nodarbojas līzinga kompānija. Tāpat ņemiet vērā, cik sen ir atstāta atsauksme: informācija var būt novecojusi. Pirms saistību uzņemšanās visiem klientiem ir jānovērtē savas iespējas atgriezt līzingu. Atstāt atsauksmi par kompāniju var speciālās tīmekļa vietnēs, kā arī, nosūtot vēstuli uz kompānijas adresi – tas palīdzēs veidot biznesu labāku un tuvāku klientiem.

Mēbeles jūsu mājai ar jums izdevīgiem nosacījumiem

Patīkama atmosfēra mājās palīdz labāk atpūsties, izgulēties, izjust mazāku stresu. Parādā paņemto naudu varēsiet atgriezt dažu mēnešu laikā, bet aprīkojums paliks ar jums gadiem ilgi, priecējot un iedvesmojot jūs jauniem notikumiem.


Sekcija viesistabai vai guļamistabai, virtuves iekārta vai virtuves tehnikas komplekts, vajadzīgā izmēra gulta – tas ir nenovērtējami.


Pārliecinieties, ka esat izvēlējies to, kas jums patiešām ir vajadzīgs, vai izmēri ir jums piemēroti, vai komplektā tiek iekļauta piegāde, vai tomēr tā ir jānoformē atsevišķi. Pēc tam mierīgi pasūtiet komplektu mājas un interjera labiekārtošanai.

Kontaktinformācija

Mazā Krasta iela 83, Rīga +371 25 42 99 42