Kredīts motociklam

2021. gada 23. decembris

Salīdzini un izvēlies kredītu

Visi kredītu piedāvājumi vienuviet

Norādiet nepieciešamo summu (EUR):

Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Ņemot vērā motociklu un moto tehnikas cenu politiku, par viena top baika cenu nereti var iegādāties pat pilnīgi jaunu automašīnu. Motocikla iegādes mehānisms kredītā gandrīz ne ar ko neatšķiras no tādas pašas procedūras, kāda tā ir, iegādājoties automašīnu. Motocikla iegādes principi online vai tā noformēšana kredītā, uz nomaksu ir identiski, pērkot ierasto četrriteņu transportlīdzekli.

Kur vērsties pēc finansiālās palīdzības?

Neatkarīgi no tā, kādiem mērķiem jūs esat nolēmis nopirkt motociklu, jums var nepietikt līdzekļu tā ātrai iegādei. Par optimālo izvēli kļūs kredīts vai nomaksa, bet kur visvienkāršāk un ātrāk var saņemt finansējumu? Vērsties bankā pēc kredīta? Katrs no mums jau iepriekš zina, ar ko tas var beigties: daudzreizējas konsultācijas ar kredītspeciālistu, izziņas no darba vietas, gaidīšana vairāku nedēļu garumā, motocikla novērtēšana, galvotāja atrašana u.c. Bet pat šis kredīta saņemšanas “scenārijs” negarantē pozitīvu rezultātu (iesniedzot pilnu dokumentu paketi jūs varat izdzirdēt bankas atteikumu vai ne pārāk izdevīgus kredīta, nomaksas nosacījumus).

Lai iegādātos motociklu kredītā vai uz nomaksu internetā, daudz efektīvāk ir vērsties pēc kredītiem nebanku kompānijās, jo:

• pieteicējam ir lielākas izredzes saņemt pozitīvu atbildi no kreditora;

• nav nepieciešamas daudzas izziņas;

• atbilde uz kredīta, nomaksas pieteikumu būs zināma pusstundas laikā;

• klientam tiek piedāvāta iespēja izvēlēties kādu no vairākiem kredītu variantiem un pieņemt visoptimālāko lēmumu, pielāgot maksājumu grafiku “savām vajadzībām”.

Svarīgi, ka dažas nebanku kompānijas, kas piedāvā online kredītus vai motociklus uz nomaksu, jau sadarbojas ar moto veikaliem un tirdzniecības vietām, tāpēc nereti ir iespējams uzreiz apskatīt motociklu sortimentu vai nopirkt transportlīdzekli bez pārmaksas.

Kredītu noformēšanas kompānijas bieži palīdz nopirkt tehniku pat tad, ja jums ir atteikušas daudzas bankas. Šādas situācijas ir sastopamas, ja klientam jau ir vairāki kredīti, un šo saistību dēļ banka neļaus noformēt vēl vienu kredītu motocikla iegādei.

Ar kādiem nosacījumiem var nopirkt motociklu kredītā vai uz nomaksu?

Visbiežāk motociklu kredītā vai uz nomaksu var nopirkt online interneta tirdzniecības vietās, kas piedāvā iegādāties mototransportu. Var rīkoties arī pretējā kārtībā: vērsties kredītu noformēšanas kompānijā pēc finansiālā atbalsta. Nosacījumi, ar kādiem internetā var nopirkt motociklu kredītā vai uz nomaksu, daudziem šķitīs izdevīgi, bet galvenais – tos ir ļoti viegli izpildīt, piemēram:

Kredīts motocikla iegādei

1. tiek atmaksāts 1 reizi mēnesī vienādos maksājumos;

2. nav nepieciešama pirmā iemaksa, bet šis nosacījums bieži ir obligāts banku kredītiem;

3. kredīta atmaksas periodu klients izvēlas pats, tas var būt no dažiem mēnešiem līdz pat vairākiem gadiem;

4. procentu likme paliek fiksēta visu kredīta atmaksas perioda laiku;

5. dažos gadījumos, kad klients vēršas pēc kredīta pirmo reizi, viņam var netikt aprēķināta procentu likme. Šādā situācijā motociklu var iegādāties ar nomaksas, nevis kredīta palīdzību.

6. nepieciešama izziņa par ienākumu avotu un to apmēriem;

7. atmaksāt online kredītu vai nomaksu iespējams pirms noteiktā termiņa jebkurā laikā bez soda sankcijām.

Kas ir jādara, lai ātri nopirktu motociklu kredītā online?

• Ienākt motociklu veikala interneta lapā.

• Izvēlēties iepatikušos motocikla modeli.

• Sazināties ar menedžeri un precizēt iegādes, nomaksas vai kredīta nosacījumus.

Pievērsiet uzmanību, ka daži pārdevēji savā interneta tirdzniecības vietnē piedāvā iegādāties motociklus kredītā, uz nomaksu vai ātri pāriet uz kreditoru tīmekļa vietnēm, kas dod iespēju nopirkt motociklu ar dažiem klikšķiem! Šāds iegādes variants vienkāršo iegādes procedūru un ekonomē jūsu laiku.

• Apspriest motociklu cenu, izdarīt galējo izvēli.

• Iesniegt kredīta vai nomaksas pieteikumu.

Kā tieši nopirkt motociklu kredītā vai uz nomaksu, jūs varēsiet detalizēti uzzināt, vispirms vēršoties pie tirdzniecības vietas menedžera, vēlāk – pie paša kredītspeciālista. Bieži aizdevumu noformēšanas mehānisms notiek automātiski, tas ir, personīgi nekontaktējoties ar kreditora pārstāvi. Šāds online kredīta noformēšanas veids ir daudz efektīvāks: jūs daudz ātrāk saņemat nepieciešamo finansējumu, nezaudējat spēkus un laiku, tiekoties klātienē.

Kādas ir prasības klientam?

• Kredītu var noformēt pilngadīgs LR pilsonis.

• Obligāti jābūt pasei vai ID kartei.

Priekšrocības, iegādājoties motociklu kredītā vai uz nomaksu online

1. Kredīta atmaksas periods – no vairākiem mēnešiem līdz vairākiem gadiem.

2. Nomaksa – bezprocentu aizdevums, kas tiek noformēts uz neilgu atmaksas periodu, bet bez pārmaksas. 3. Jūs iegādājaties motociklu vai citu transportlīdzekli, neizejot no mājām.

4. Motociklu iespējams iegādāties ar piegādi uz mājām vai saņemt transporta kompānijas izsniegšanas punktā.

5. Lai saņemtu izdevīgākus kredīta vai nomaksas nosacījumus, centieties sniegt par sevi maksimāli patiesu informāciju.

Kontaktinformācija

Mazā Krasta iela 83, Rīga +371 25 42 99 42