Kredīts sapņa piepildīšanai: vieglāk par vieglu

2021. gada 28. janvāris

Salīdzini un izvēlies kredītu

Visi kredītu piedāvājumi vienuviet

Norādiet nepieciešamo summu (EUR):

Aizpildot anketu, Jūs neuzņematies nekādas saistības.

Motocikls – transportlīdzeklis, kas tiek izmantots visdažādākajiem mērķiem. Motocikla cena būs tikpat dažāda kā automašīnu cena. Daži kolekcijas motociklu modeļi var maksāt tikpat, cik maksā laba jauna automašīna, bet visbiežāk lietotājs izvēlas moto transportu vidējā cenā. Un tā iegādei izmanto kredītu vai līzingu.

Motocikli un to īpatnības

Motocikliem ir vairāki mērķi:

• Pastāvīgs transportlīdzeklis.

• Pārvietošanās līdzeklis retiem izbraucieniem atpūtā.

• Instruments adrenalīna gūšanai.

• Kolekcijas eksemplārs.

• Transportlīdzeklis dalībai sacensībās.

• Instruments imidža uzturēšanai.

Ja esat nolēmis iegādāties motociklu, bet jums ir nepieciešama paliela naudas summa, visdrīzākais, jūs gribat nopirkt transportlīdzekli, ar kura palīdzību varēsiet justies brīvi un pat mazliet traki. Lielākai daļai motociklu īpašnieku viņu divriteņu “dzelzs zirgs” – tas ir dzīvesveids, kaisle, adrenalīns. Un pats galvenais, šāda atkarība netraucē moto īpašniekiem dzīvot ierasto dzīvesveidu, braukt uz darbu, būt kopā ar ģimeni u.t.t. Ņemot vērā, ka mūsu klimats ne vienmēr ļauj braukt ar motociklu, daudziem moto tehnika ir kļuvusi par pārvietošanās līdzekli svētkos, labos laikapstākļos vai pēc noskaņojuma.

Lai kā jūs arī nebūtu plānojis izmantot savu motociklu, tā iegādei ir nepieciešama nauda. Visērtāk šādus pirkumus izdarīt ar kredīta vai līzinga palīdzību.

Moto tehnika kredītā vai līzingā


Auto kredīti ir daudz izplatītāks finanšu produkts nekā moto aizdevums vai moto līzings, bet tas nenozīmē, ka jūs nevarētu iegādāties iepatikušos motociklu kredītā. Pēc sava noformēšanas mehānisma kredīts vai līzings motocikla iegādei ir tieši tāds pats kā auto kredīts vai līzings un kredīta piedāvājumu izvēle finanšu tirgū ir samērā plaša.


Motociklu mīļotāji netiecas ieekonomēt uz gaidāmo pirkumu: ja esat nolēmis iegādāties jaudīgu un mūsdienīgu transportlīdzekli, kuru apbrīnos jūsu domubiedri, tad jums būs nepieciešams pieklājīgs finansējums.

Galvenā priekšrocība motocikla iegādei kredītā vai līzingā – jūs varat braukt ar to jau šodien, bet norēķināties par pirkumu pakāpeniski: pat vairāku gadu laikā.

Motocikla finansēšanas veidi

1. Vēršoties pēc mērķa kredītiem, tas ir, nauda tiks izsniegta konkrēti motocikla iegādei, jūs saņemat iespēju noformēt aizdevumu ar izdevīgu procentu likmi. Zemāka par to finanšu pasaulē var būt tikai hipotēkas likme. Kredīts var nosegt 100% no motocikla cenas. Pašam transportlīdzeklim visbiežāk ir ķīlas loma: tiklīdz kredīta parāds tiks atmaksāts, apgrūtinājums no motocikla tiks noņemts.

2. Patēriņa kredīts. Piemērots ātri finansēšanai, bet nevar piedāvāt lielas summas. Patēriņa kredītu piedāvājumu daudzveidība ļauj noformēt šo aizdevuma veidu motocikla iegādei, pat tad, ja nav oficiālu ienākumu. Patēriņa kredīta atmaksas termiņš nav liels – ne vairāk kā daži gadi. Motocikla iegādei lieliski būs piemērots patēriņa kredīts, ja jums jau ir uzkrāta liela daļa pirkuma summas.

3. Kredīts pret ķīlu. Ja nav iespējas apliecināt savus ienākumus vai kredītvēsture ir sabojāta, ķīla ļaus noformēt kredītu pret nelieliem procentiem . Ķīla var būt jebkurš likvīds nekustamā īpašuma objekts vai automašīna.

4. Līzings - lielisks risinājums vienmērīgai motocikla izpirkšanai nelielos maksājumos. Līzinga funkcijas ļauj izpirkt motociklu pilnībā vai tikai noformēt to ilgtermiņa nomā. Vēršoties pēc līzinga, iegādājamajam transportlīdzeklim ir jāatbilst kreditora prasībām. Noformējot līzingu, finansējums sedz līdz 90% no transporta cenas, tāpēc jums ir obligāti jābūt noteiktai naudas summai pirmajai iemaksai (10-20% no motocikla cenas).

Papildus līzinga funkcijas: iespējams līzings ar papildus pakalpojumu klāstu jeb atgriezeniskais līzings (motociklu izpērk līzinga kompānija un uzreiz noformē jums līzingu). Ja jūsu īpašumā jau ir kaut kāds transportlīdzeklis, tam var būt pirmās iemaksas funkcija. Bez visiem augstākminētajiem kredīta veidiem ir arī tāds, kas ļauj jums noformēt aizdevumu pret motocikla ķīlu un saņemt skaidru naudu . Tāpēc, ja jums jau ir motocikls, jūs jebkurā brīdī varat cerēt saņemt aizdevumu, lai risinātu finansiālās problēmas vai iegādātos vēl vienu motociklu.


Lai noskaidrotu, cik jums izmaksās konkrētais piedāvājums motocikla iegādei kredītā vai līzingā, kreditori piedāvā izmantot kredītu kalkulatoru, kas sekundes laikā aprēķinās ikmēneša maksājumu vai kredīta atmaksas grafiku.

Kontaktinformācija

Mazā Krasta iela 83, Rīga +371 25 42 99 42