Instrukcija labākās auto finansēšanas metodes izvēlei

2020. gada 3. aprīlis

Salīdzini un izvēlies kredītu

Visi kredītu piedāvājumi vienuviet

Norādiet nepieciešamo summu (EUR):

Aizpildot anketu, Jūs neuzņematies nekādas saistības.

Auto kredīts un auto līzings – kā izvēlēties to, kas piemērots tieši jums? Atverot kredītkompāniju tīmekļa vietnes, kas sniedz šādus pakalpojumus fiziskām personām, jūs varat viegli apjukt visās norādītajās prasībās, nosacījumos, procentu likmēs un atmaksas veidos. Bet jums vienmēr ir iespēja būt gudrākam par potenciālajiem kreditoriem, jo:

1. Jūs vienmēr varat izmantot kredītu kalkulatoru, kas izvietots jebkurā līzinga kompānijas tīmekļa vietnē.

2. Jūs varat pāriet uz speciāliem servisiem, kas palīdz salīdzināt vispopulārākos auto kredīta vai auto līzinga piedāvājumus, automātiski piemeklējot jums visoptimālāko izvēli.

3. Jūs varat personīgi iepazīties ar katras kredītkompānijas darba īpatnībām, jo, iespējams, tieši tam būs galvenā nozīme, izvēloties jums piemērotu līzinga vai kredīta programmu.

Kas attiecas uz otro punktu - šādi servisi palīdz ļoti ātri noformēt aizņēmumu vai auto līzingu , kas ieekonomē jūsu laiku un nervus. Bet pirms uzsākt sadarbību ar speciālo servisu, mēs tomēr rekomendējam īsumā apskatīt dažādu kompāniju auto kredītus: iespējams, jūs arī bez servisa palīdzības izdarīsiet pareizo izvēli jau pirmajās minūtēs pēc iepazīšanās ar informāciju.

Kredīts automašīnas iegādei Aizdevums.lv

Galvenās prasības šajā auto kredīta kompānijā ne ar ko būtiski neatšķiras no citām programmām, tomēr kreditors informē nākamos autovadītājus par to, ka sadarbojas ar apdrošināšanas kompāniju AAS Balta, tāpēc var jums piedāvāt bezmaksas apdrošināšanas pakalpojumu – mikro KASKO. Izmantojot šādu apdrošināšanas servisu, jūs pasargājat sevi no zaudējumiem gadījumā, ja auto tiks aizdzīts vai pēc iekļūšanas avārijā nebūs atjaunojams. Pakalpojums tiek piedāvāts fiziskām personām pirmā gada laikā pilnīgi bez maksas, atmaksājot auto kredītu ar nosacījumu, ka aizņēmuma apmērs nebūs mazāks par 3000 eiro.

SEB bankas auto kredīts

Šai finanšu kompānijā auto iegādi var veikt, izmantojot divus instrumentus: auto līzingu vai patēriņa kredītu. Uzreiz jāatzīmē, ka auto līzinga procentu likmes šeit ir vairāk nekā pieejamas: iegādājoties jaunu auto līzingā, jūs varēsiet izmantot 3% likmi! Bet pievērsiet arī uzmanību, ka, gan noformējot auto līzingu, gan kredītu, paredzēti papildus izdevumi. Kaut arī auto līzings ekonomiskuma ziņā vinnē, tas uzliek jums pienākumu maksāt ikmēneša maksājumu arī par apdrošināšanu. Veicot aptuvenus aprēķinus tīmekļa vietnē, izdevīgums starp auto līzingu un kredītu ir vienāds ar apdrošināšanas summu. Tieši tāpēc šādos gadījumos izvēle ir jāpamato atkarībā no nosacījumiem un prasībām autovadītājam.

Aizņēmums auto iegādei Citadele bankā


Šajā bankā nākamie autovadītāji var atrast abus piedāvājums: aizņēmumu un līzingu, kā arī atsevišķu lapu, kur šie produkti tiks salīdzināti. Bet, izpētot nosacījumus, var teikt, aizņēmums auto iegādei tomēr būs pieejamāks, pateicoties vieglākām prasībām. Kredīta un līzinga procentu likmēs jūs redzēsiet iespaidīgu atšķirību – līzings izrādīsies gandrīz trīs reizes lētāks, toties parasts aizņēmums auto iegādei ļauj:

1. neveikt pirmo iemaksu;

2. iegādāties jebkura vecuma kategorijas automašīnu;

3. neveikt transportlīdzekļa novērtēšanu;

4. nenoformēt KASKO apdrošināšanas polisi.

Šai lapā jūs varat izmantot arī kombinēto kredītu kalkulatoru, lai atsevišķi noteiktu auto aizņēmuma ikmēneša maksājumu un auto līzinga ikmēneša maksājumu. Viss, kas jums ir jāizdara, lai atsevišķi aprēķinātu šīs operācijas – jāpārslēdz augšējās cilnes.

Auto līzings un auto kredīts Luminor bankā

Finanšu kompānijas piedāvājums šeit ļoti atgādina iepriekšējo kreditoru Citadele banku – auto kredīts tikpat kā nenosaka ierobežojumus, bet kredīta/līzinga summa un atmaksas periods ir aptuveni vienādi. Standarta nosacījumi un ērts online kalkulators ikmēneša maksājuma noskaidrošanai (auto kredītam netiek prasīta arī pirmā iemaksa un KASKO apdrošināšana).

Atsevišķā formā auto finansēšanas lapā fiziskas personas var noskaidrot savu maksātspēju. Lai to izdarītu, jūs nosūtat personas datus, bet atbildē saņemat precīzus nosacījumus izvēlētajam kreditēšanas veidam: procentu likmi, finansējuma summu, atmaksas termiņu un nepieciešamību pēc pirmās iemaksas (šīs iemaksas summa tiek norādīta procentuālā attiecībā no auto cenas).

Izmantojot kredītu kalkulatoru ikmēneša maksājuma noskaidrošanai, fiziskām personām ir jāatceras, ka tie ir tikai aptuveni aprēķini. Precīzus ciparus varēsiet uzzināt, personīgi vēršoties pie kreditora.

Kontaktinformācija

Mazā Krasta iela 83, Rīga +371 25 42 99 42