Pirmais iespaids par iPhone12 un tā pieejamību

2020. gada 25. novembris

Salīdzini un izvēlies kredītu

Visi kredītu piedāvājumi vienuviet

Norādiet nepieciešamo summu (EUR):

Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Nesenajā iPhone 12 prezentācijā ražotājs - Apple kompānija paziņoja par jaunas ēras atnākšanu iPhone viedtālruņiem. Neaizmirsa pieminēt, ka tieši ar tādu pašu dizainu pirms 10 gadiem tika izlaists šī paša viedtālruņa modelis tikai ar numuru 4. Analizējot notikušo tiešsaistes prezentāciju, var droši apgalvot: šādā dizainā Apple viedtālruņi iznāks vēl tuvākos 5 gadus.

Ar kādiem parametriem jaunais iPhone 12 atšķiras no iepriekšējiem modeļiem?

Pirmā jaunā Apple produkta atšķirīgā iezīme – korpusam ir taisni stūri. Tie it kā atmet jūs atpakaļ pagātnē, tomēr esat tagadnē, pateicoties jaunajām tehnoloģijām, kas plaši izmantotas 12.modelī. Augšējā virsma ir ideāli plakana un izgatavota pilnībā no stikla. Uzraksti, kurus agrāk varēja atrast uz telefona aizmugurējā vāciņa, tagad ir pārcēlušies uz korpusa sānu virsmu.

Pati galvenā ir sajūta, kas jums rodas, paņemot rokās iPhone 12 – tas ir pārāk trausls. Protams, krītot pret asfaltu vai flīzēm, tiks sabojāts jebkurš viedtālrunis, bet ja runa iet par šādu stiklotu modeli ar taisniem stūriem, rodas iespaids, ka, krītot, tas sašķīdīs sīkās lauskās.

Par stiklu


Prezentācijas gaitā Apple neaizmirsa pieminēt, ka jaunajā modelī izmantots stikls ar nosaukumu “Ceramic Shield”. Šis stikla veids ir gandrīz nevainojams, nokrišanas gadījumā četrkārt samazinās risks sadauzīt telefonu. Protams, par šādu cenu neviens nav uzdrošinājies pārbaudīt jaunā iPhone kritienizturību, bet tas, ka YouTube drīz parādīsies video ar šādiem testiem, ir pamatots fakts. Tad arī mēs varēsim reāli novērtēt jaunā stikla izturību.

Kādas priekšrocības jaunajā Apple modelī jau ir paspējuši ievērot reālie lietotāji?

Tieši pateicoties izmaiņām korpusā, divpadsmito modeli ir daudz ērtāk turēt rokās, kaut arī ir viens neliels trūkums: “Mājas” poga ir zaudējusi savu ierastumu un tagad, to nospiežot, pirksti mazliet ķeras aiz stūrainā korpusa. Turot rokās iPhone 12, nonāc pie secinājuma, ka tas nebūt nav parasts viedtālrunis, un tam ir liela nozīme tiem, kas nolēmuši iegādāties šo ierīci! Jo, aizverot acis, jūs noteikti nesajutīsiet atšķirību starp iPhone 11, X vai XS modeļiem. Bet šeit atšķirība ir jūtama.


Noapaļoto stūru nomaiņa pret asiem – tas ir viens no Apple mārketinga soļiem, ko patiešām var nosaukt par veiksmīgu. Paņemiet rokās jebkuru iepriekšējo iPhone, mūsdienīgo Samsung vai Xiaomi – jūs nesajutīsiet atšķirību starp tiem, jo pēc taustes tie visi ir vienādi: tiem ir nemanāma noapaļota pāreja no ekrāna uz korpusu.

Un vēl viens “pluss’, kas ir jāatceras: pašas ierīces izmērs ir samazinājies, bet ekrāns palicis iepriekšējais. Ja 11.modelis šķita liels, pateicoties savam palielinātajam izmēram, tad iPhone 12 ir klasiski gabarīti, kas līdzinās 6.modelim. iPhone6 tiek uzskatīts par klasisku tieši tāpēc, ka tā izmēru par optimālu atzīst lielākā daļa Apple produktu lietotāju. Ja mēs to noliksim līdzās 11. un 12.modelim, iPhone 11 šķitīs milzīgs.

Kā nopirkt iPhone 12 bez naudas?

Ja cienāt savu laiku un gribat izmantot svaigākos tehnikas jaunumus, tad atlikt naudu jaunam iPhone modelim vienkārši nav laika. Risks, ka viedtālruņa superspējas var izmantot jūsu konkurenti un kolēģi agrāk par jums – tas ir pierādīts fakts! Jo ierīce ir patiešām multifunkcionāla un var reāli palīdzēt tikt galā ar jūsu nospraustajiem darba mērķiem daudz ātrāk un kvalitatīvāk. Jaunā iPhone modeļa aptuvenā cena svārstās no 819 (mini) līdz 1629 (Pro) eiro. Ņemot vērā, ka reizē ar telefonu jums gribēsies iegādāties maciņu, austiņas vai adapteri (katram gadījumam), tad pirkuma cena paaugstināsies par pāris simtiem eiro. Atrast šādu summu ikmēneša budžetā vairumam Latvijas iedzīvotāju vienkārši nav pa spēkam, tāpēc steidzamo pirkumu var īstenot ar kredīta palīdzību.


Karantīnas apstākļos šāds pirkums kļūs par optimālu risinājumu, jo jūs varēsiet gan noformēt kredītu tiešsaistē, gan veikt pasūtījumu interneta veikalā – neizejot no mājām. Noformēt iPhone 12 kredītā vai uz nomaksu jūs varēsiet uzreiz oficiālajā Apple veikalā, bet varat vērsties arī pēc citām finansēšanas programmām, kas jums šķitīs visoptimālākais risinājums. Vēl nesen internetā darbojās portāli, kuros varēja vienkārši salīdzināt kredīta nosacījumus un izvēlēties vispiemērotāko. Šobrīd pietiek izmantot speciālu platformu, kas ļaus noformēt kredītu ar jums visizdevīgākajiem nosacījumiem pie tiem kreditoriem, kas atbildēs jums ar piekrišanu.

Kā notiek visizdevīgākā kredīta noformēšana?

Jūs ienākat platformā, piemeklējot mobilo telefonu (nosakot tā gala cenu kopā ar nepieciešamajiem aksesuāriem), norādāt kredīta summu un izvēlaties aizdevuma veidu, atstājat personas datus un aizpildāt vienkāršu anketu. Vēlāk šī anketa tiks izsūtīta populārākajiem Latvijas kreditoriem, ar kuriem sadarbojas kredītu noformēšanas serviss. Pēc tam (15-20 minūšu laikā) jūs saņemat kredīta pieteikuma apstiprinājumu no konkrētiem investoriem. Piedāvātajos nosacījumos tiks norādīts jums pieejamā kredīta apmērs, ikmēneša maksājums, apmaksas datums, atmaksas grafiks u.t.t. Jums atliks izvēlēties vispiemērotāko kredīta variantu un pavisam drīz nauda ienāks jūsu bankas kontā. Lai noskaidrotu savas iespējas, jūs vienmēr varat vispirms pārbaudīt savas finanses un noskaidrot ikmēneša maksājuma apmēru ar iebūvēta kredītu kalkulatora palīdzību.

Kontaktinformācija

Mazā Krasta iela 83, Rīga +371 25 42 99 42