Šeit neatsaka! Patēriņa kredīts bez bankas apmeklējuma pusstundas laikā

2020. gada 3. aprīlis

Salīdzini un izvēlies kredītu

Visi kredītu piedāvājumi vienuviet

Norādiet nepieciešamo summu (EUR):

Aizpildot anketu, Jūs neuzņematies nekādas saistības.

Ārkārtas situācijas, neparedzētas grūtības, slimības un vēlme kaut ko ātri iegādāties, kamēr šī prece ir pieejama, jauna vai kamēr tai ir atlaide – visi šie faktori liek mums meklēt nepieciešamo naudas summu pēc iespējas ātrāk!

Kur atrast vajadzīgo summu, ja:

• ir vēls;

• jūs nevarat iziet no mājām veselības stāvokļa dēļ;

• jums ir slikta kredītvēsture;

• nav oficiālas darba algas.

Vai šajos gadījumos iespējams sameklēt nepieciešamo naudas summu dažu minūšu laikā? Protams, iespējams! Atrast ātru un pieejamu kredīta saņemšanas veidu jūs varēsiet internetā, tas nozīmē, šo kreditēšanas metodi dēvēs par “online kredītu”.

Kas ir online kredīts?

Visu online kredītu galvenā īpatnība un tai pat laikā priekšrocība – tie nav mērķa kredīti, precīzāk sakot, tie ir patēriņa kredīti. Tas nozīmē, ka neviens neinteresēsies, kur tieši jūs tērēsiet naudu. Un tas ir ļoti svarīgi, jo ne vienmēr jums izdodas aizņemties naudu no saviem tuviniekiem: mēs negribam tiem stāstīt par savām vēlmēm, problēmām vai vienkārši zinām, ka draugi vai radinieki finansiāli neatbalstīs ieplānotos tēriņus. Bet online kreditēšana jums neuzdos liekus jautājumus un nerās jūs par izšķērdību, turklāt jūs saņemsiet nepieciešamo naudas summu pat ātrāk nekā gaidīts un uzreiz varēsiet iegādāties kāroto pirkumu vai nomaksāt uzkrājušos rēķinus. Lai paņemtu kredītu internetā, jums ir tikai jānosūta pieteikums ar saviem personas datiem uz banku vai kredītorganizāciju.

Online kredīts no InCredit

InCredit ir viens no pieprasītiem kreditoriem, kas ļauj viegli un maksimāli efektīvi noformēt online kredītu. InCredit darba īpatnība – kompānija ir atvērta daudzpusīgai kreditēšanai, tāpēc produktu klāstā jūs varēsiet atrast gan auto kredītu, gan kredītu apvienošanu. Visus šos produktus jūs varēsiet noformēt uzreiz internetā.

Online patēriņa kredīts InCredit tiek piedāvāts ar saprotamiem nosacījumiem:

• paņemt online kredītu iespējams no 100 līdz 10000 eiro apmērā;

• internetā noformētā aizņēmuma atmaksas termiņš – 3 mēneši līdz 7 gadi;

• InCredit ļauj veikt pirmstermiņa online kredīta atmaksu pilnīgi bez maksas (pilnībā vai daļēji bez papildus komisijas maksas);

• vajadzīgā online kredīta summa jums tiks piešķirta pusstundas laikā no brīža, kad būsiet vērsies bankā;

• tieši šobrīd InCredit dod iespēju paņemt online kredītu ar 25% atlaidi procentu likmei.

Paņemt kredītu internetā parasti iespējams bez maksas, šajās kreditēšanas programmās arī nav komisijas maksa par līguma sastādīšanu vai pieteikuma izskatīšanu. Šeit nav nepieciešams maksāt arī apdrošināšanu, jo to parasti dara, izsniedzot auto kredītu vai hipotēku. Daudzas bankas pēc sava klienta vēlēšanās var papildus piedāvāt noteiktus apdrošināšanas veidus tieši internetā, ja gribat nodrošināt sevi pret neparedzētām situācijām. Jebkura apdrošināšana, pirmkārt, palīdzēs jums nodrošināties pret iespējamām soda naudām vai atmaksas termiņa kavējumiem, ja jūsu maksātspēja samazināsies.

Vai iespējams izmantot kredītu apvienošanu internetā?

Kredītu apvienošana jeb pārkreditācija ir viena no vispieprasītākajām aizņēmumu kategorijām, jo arī šādu kreditēšanas veidu jūs varat noformēt uzreiz internetā. InCredit ir šāda programma, bet iesniegt pieteikumu pilnīgi bez maksas jūs nevarēsiet – tomēr nāksies pārskaitīt 0,01 eiro uz InCredit bankas kontu.

Kredītu apvienošana ļauj atbrīvoties no uzmācīgiem sīkajiem aizņēmumiem vai ātrajiem kredītiem, kas spēj jūs ievilkt parādu jūgā. Iespējams, nepārdomātas un neracionālas kreditēšanas atmaksa nereti kļūst par tenisa bumbiņu jūsu rīklē: to nav iespējams norīt, nepārtraukti jūtams diskomforts un gribas pēc iespējas ātrāk no tās atbrīvoties. Šāda apvienošana vairākumā gadījumos izrādās izdevīgāka par sākotnējo atmaksas metodi. Lai pieņemtu lēmumu par pārkreditāciju internetā, jums ir detalizēti jāaprēķina iespējamais labums. Iespējams, lielāko daļu sīko kredītu jūs jau esat atmaksājis, tad noformēt jaunas saistības nebūs lietderīgi.

Kā tiek atmaksāti online kredīti?

Online kredīta atmaksa tiek veikta tieši tāpat kā parasts aizņēmums, kas noformēts bankā: ikmēneša maksājumu atmaksa jūsu kontā konkrētā kredītorganizācijā. Pārskaitīt naudu uz šo kontu jūs parasti varat no jebkuras bankas kartes, elektroniskā maksājumā, kā arī, personīgi apmeklējot kreditora biroju. Visizdevīgākā atmaksas metode būs pēdējā: tā jūs varēsiet iemaksāt nepieciešamo naudas summu pilnīgi bez maksas vai par minimālu maksu. Izmantojot svešus resursus, jums būs jāmaksā komisijas maksa. Izvēloties aizņēmuma atmaksas metodi konkrētam kreditoram, esošie aizņēmēji izmanto esošās atsauksmes internetā. Atsauksmēs jūs varēsiet atrast detalizētu informāciju par jebkura kredīta atmaksu: kur to iespējams izdarīt bez maksas, cik ātri tiks veikts maksājums, kādi “zemūdens akmeņi” jūs var sagaidīt u.t.t.

Tikai nevajag jaukt online kredītus ar mikrofinanšu iestāžu aizņēmumiem, kas piedāvā nelielas summas uz nelielu atmaksas periodu. Spriežot pēc atsauksmēm, daudzas no šādām iestādēm noklusē par savas kreditēšanas īpatnībām. Saņemot kredītu šajās struktūras, jūs iegūstat nesamērīgi lielas atmaksas summas un, rezultātā, kavētus atmaksas termiņus, soda naudas un sabojātu kredītvēsturi.

Ja, izvēloties banku vai kreditoru, jūs šaubāties par tā godaprātu, vispirms pārskatiet atsauksmes par šeit izsniegtajiem aizņēmumiem. Iepazīstoties ar atsauksmēm par dažādām bankām, jums būs vieglāk saprast, kāds kreditors jums ir vairāk piemērots.

Kontaktinformācija

Mazā Krasta iela 83, Rīga +371 25 42 99 42