Jūsu automašīnas remonta apmaksa 15 minūšu laikā

2020. gada 29. oktobris

Salīdzini un izvēlies kredītu

Visi kredītu piedāvājumi vienuviet

Norādiet nepieciešamo summu (EUR):

Aizpildot anketu, Jūs neuzņemties nekādas saistības.

Jūsu automašīnas stāvoklis – tā ir neparedzama lieta. Izņēmums ir tikai nesen iegādātas jaunas automašīnas no salona, kas tuvākajos gados diez vai salūzīs, un ja tas arī notiks, tad ar to tiks galā garantijas apkope. Tomēr visbiežāk auto salūšana notiek negaidīti. Sarežģītāk, kad problēmas ir uzreiz vairākas vai arī ir nepieciešams pietiekami dārgs remonts galveno rezerves daļu, agregātu nomaiņai. Ko darīt šādā gadījumā un kā atrast izeju, ja šādai remonta summai jūs finansiāli neesat gatavs?

Protams, tāpat kā citus neparedzētus izdevumus, auto remontu var apmaksāt ar kredītu vai bankas aizņēmumu.

Kas ir svarīgi, noformējot kredītu?

Pirmkārt – ātrums. Ja jūs katru dienu pārvietojaties ar personīgo auto, tas jums ir nepieciešams darbam, biznesā, tad jo ātrāk jūs salabosiet savu transportu, jo ātrāk varēsiet atgriezties ierastā darba režīmā, zaudējot pēc iespējas mazāk naudas.

Jūs jau esat novērtējis bojājuma cenu un zināt, ka automašīnas remontam jums būs nepieciešama neliela summa, bet šobrīd brīvu naudas līdzekļu jums nav – vērsieties pēc ātrā online kredīta, kas tiek izsniegts burtiski uz dažām nedēļām. Tiklīdz saņemsiet darba algu, uzreiz veiciet pilnu visa parāda atmaksu. Tomēr tas parasti neder situācijās, kad nepieciešama liela naudas summa (salūzis dzinējs, transmisija vai ritošā daļa), šajos gadījumos glābs vidēja apmēra kredīts, kas, iespējams, būs pat mērķa kredīts (ja tiks iesniegts dokumentāls apliecinājums no servisa par rezerves daļu un pakalpojumu apmaksu).

Novērtējiet savas finansiālās iespējas

Auto kapitālais remonts vai transportlīdzekļa atjaunošana pēc avārijas var pieprasīt palielu naudas summu, kuru jūs nesaņemiet ar ātrā kredīta palīdzību. Palīgā var nākt tikai patēriņa kredīts ar atmaksas periodu no 2 gadiem vai ilgtermiņa aizdevums pret auto vai mājokļa ķīlu. Kuru kredīta veidu jūs izvēlēsities un ar kādu atmaksas periodu, būs atkarīgs tikai no jūsu finansiālajām iespējām:

• Kredīts pret ķīlu atšķirsies ar samazinātu procentu likmi.

• Ilgtermiņa aizdevumi atļauj dzēst kredītu nelielos ikmēneša maksājumos un pasargā aizņēmējus no kavētiem atmaksas termiņiem.

Pievērsiet uzmanību, ka īstermiņa kredītiem kopējā pārmaksa ir daudz mazāka nekā ilgtermiņa kredītiem, bet nelielā atmaksas perioda dēļ jums nāksies veikt lielus ikmēneša maksājumus. Gribot gūt labumu no kredīta, jūs varat pārvērtēt savas iespējas, bet vēlāk saskārties ar grūtībām atmaksāt kredītu atbilstoši atmaksas grafikam. Mēs iesakām noformēt ilgtermiņa kredītu ar mēreniem ikmēneša maksājumiem, lai izvairītos no riska, ka netiksiet galā ar kredīta atmaksu. Ja jums būs pietiekami liela finansiālā jauda ātrai atmaksai – varēsiet atmaksāt parāda summu pirms termiņa, ieekonomējot uz procentu likmi.

Kā ātri un izdevīgi saņemt kredītu, kad tas ir nepieciešams?

Pirmais garants, ka kredīts jums tiks izsniegts ātri un ar pievilcīgiem nosacījumiem – tā ir jūsu pozitīvā kredītvēsture. Tāpēc, lai nākotnē jūs vienmēr varētu cerēt uz palīdzību no ārienes, jums ir nepieciešams ievērot šādus noteikumus:

1. Jau iepriekš plānojiet budžetu veselam mēnesim – izdevumu summai ir jāatbilst ienākumu summai.

2. Neatstājiet novārtā komunālo pakalpojumu rēķinu un soda naudu apmaksu.

3. Neaizmirstiet par esošajām parādsaistībām.

4. Atbildīgi izturieties pret kādas personas lūgumu kļūt par kredīta galvotāju.

Ja gribat jau iepriekš izveidot sev finansiālo drošības spilvenu, sāciet atlikt kaut pavisam nelielu naudas summu vai noformējiet kredītkarti. Ja jums būs kredītkarte ārkārtas situācijām, varēsiet izmantot kaut vai nelielu naudas summu uzreiz bez pieteikumiem un nekavējoties. Procentu likme netiks aprēķināta līdz brīdim, kamēr nenoņemsiet naudu no kartes, bet par jūsu konta apkalpošanu jums būs jānoskaidro sīkāk.

Kā no visiem kredītiem izvēlēties visizdevīgāko?

Patiešām, kredītu un aizdevumu piedāvājumu skaits Latvijā ir samērā liels, un jūs nevarēsiet patstāvīgi izvērtēt to izdevīgumu. Gandrīz visus kredītu un aizdevumu piedāvājumus jūs varēsiet salīdzināt speciālā kredītu platformā ar nosaukumu Kredītu Salīdzināšanas Platforma. Tas ir samērā ērts serviss tiem aizņēmējiem, kam nav sava izdevīga kreditora, vai tiem, kas grib salīdzināt visus esošos piedāvājumus. Iespējams, ka finanšu tirgū ir parādījušās daudzas interesantas programmas, bet jūs par tām vēl neko nezināt.

Izmantot šādu salīdzināšanas servisu ir ļoti vienkārši. Turklāt tieši šeit jūs varat:

• Uzzināt savu kredītreitingu pilnīgi bez maksas.

• Izmantot kredīta online kalkulatoru dažādiem aizdevumu tipiem.

• Iesniegt pieteikumu kredīta noformēšanai.

• Saņemt konsultāciju.

Kā darbojas šāda platforma?

1. Jūs iepazīstaties ar tīmekļa vietnes interfeisu, veicat dažus aprēķinus uz online kalkulatora, lai noskaidrotu ikmēneša maksājuma summu un piemeklētu optimālo atmaksas periodu.

2. Iesniedzat kredīta pieteikumu, norādot aizdevuma tipu, summu, atmaksas periodu.

3. Izskatāt tos piedāvājumus, kas jums ir pieejami, salīdzināt to nosacījumus un atrodat visoptimālāko produktu.

4. Saņemat naudu (visbiežāk tas būs naudas pārskaitījumus uz jūsu kontu jebkurā Latvijas bankā).

Kā paņemt aizdevumu auto remontam, ja transportlīdzeklis ir iegādāts kredītā?

Tā kā šādas situācijas ir bieži sastopamas, kreditori piedāvā iespēju pārkreditēt jau esošo aizdevumu: jaunais kreditors pirms termiņa dzēš jūsu auto kredītu, izsniedz jums auto remontam nepieciešamo summu, bet jūs sākat atmaksāt pārkreditētā parāda summu. Pirms pārkreditēt esošo kredītu un saņemt papildus aizdevuma summu, jums ir jāpārdomā atmaksas periods, jo aizdevuma summa palielināsies, bet jums ir jāizslēdz visi riski, kas saistīti ar kredīta neatmaksāšanu.

Saņemt vairākus pārkreditācijas piedāvājumus, lai izvēlētos vispiemērotāko, iespējams arī ar salīdzināšanas platformas Kredītu Salīdzināšanas Platforma palīdzību. Un, iespējams, tieši šeit jūs atradīsiet alternatīvu risinājumu kredītā ņemtā auto remontam.

Kontaktinformācija

Mazā Krasta iela 83, Rīga +371 25 42 99 42